Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC otkrio novu državu u kojoj će ovog ljeta debitirati | Fight Site

UFC otkrio novu državu u kojoj će ovog ljeta debitirati

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2019 11:03h Autor:

UFC Urugvaj

Širenje UFC tržišta nastavlja se i ove godine. Nakon što su u veljači debitirali u Češkoj, ljeto je određeno za debi u još jednoj novoj državi. U pitanju je Urugvaj, država koja nikad do sada nije dala niti jednog UFC borca.

U Montevideo će Octagon “aterirati” 10. kolovoza. Time će Urugvaj postati četvrta država Južne Amerike u kojoj je promocija organizirala svoje priredbe. Do prošle godine to je bio samo Brazil, no onda je u svibnju UFC priredbu ugostio Čile, a šest mjeseca kasnije Argentina. Tako je jasno da je promocija odlučila ozbiljnije napasti tržište Južne Amerike, posebno nakon što im Meksiko nije donio rezultate i popularnost kakvima su se nadali.

Ono što je posebno zanimljivo je izbor države u kojoj će se ovaj event održati. Naime, za razliku od Perua i Ekvadora, koji imaju čak i vrlo dobre UFC borce, Enriquea Barzolu i Marlona Veru, Urugvaj do sad nije dao niti jednog UFC borca. Najpoznatije ime do sada im je Gaston Reyno, borac koji je nastupao u Bellatoru, ali bez da je ostavio ikakav značajan trag. Osim toga, Urugvaj trenutno nema niti jednog borca koji se nalazi u vrhu scene Južne Amerike. Tako će postati tek druga država u koju UFC odlazi, a da do tada nisu imali niti jednog borca iz nje. Prvi su bili Ujedinjeni Arapski Emitirati.

Na programu možemo očekivati većinu zvijezda iz Južne Amerike i već se pretpostavlja kako bismo u glavnoj borbi mogli gledati Santiaga Ponzinibbia ili čak spomenutog Marlona Veru. Vera se nalazi u sjajnoj formi, a pored toga je tip borca po ukusu većine fanova. Jasno je kako na kraju ovo neće biti priredba jakog programa, no za UFC je bitno širiti se i rasprodati ulaznice. Ukoliko u tome uspiju, nema sumnje kako će biti zadovoljni, a onda bi na red mogla doći i neka druga država tog kontinenta,

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI