UFC otkazao PPV event u siječnju, onaj u veljači postaje UFC 208

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.12.2016 18:14h Autor:

ufc-208

UFC je odlučio otkazati prvi PPV event u 2017. godini, koji se trebao održati 21. siječnja u Anaheimu. Razlog tome vjerojatno je nemogućnost pronalaska dovoljno atraktivne glavne borbe.

Plan je bio da se na tom eventu bore Michael Bisping i Yoel Romero, no nakon što je postalo sigurno kako to neće biti moguće dogovoriti, UFC je ostao bez opcije. Naime, u posljednja dva mjeseca održane su ili će biti održane borbe za titulu prvaka u apsolutno svim kategorijama. Raditi PPV event bez borbe za pojas se UFC-u nikako ne isplati, pa je iz tog razloga event koji se održana 11. veljače u Brooklynu, a trebao je nositi ime UFC 209, postao UFC 208.

Za otkazani siječanjski event bile su planirane borbe Wilsona Reisa i Yute Sasakija te Glovera Teixeira i Jimija Manuwe, pa je za pretpostaviti kako će one biti prebačene na novu 208-icu. Govora o glavnoj borbi ipak još uvijek nema, no osim Bispinga i Romera, također se spominje ime Josea Alda, no tu će dosta toga ovisiti o borbi Maxa Hollowaya i Anthonya Pettisa idućeg vikenda na UFC 206. Također, ovo će biti ukupno treći te drugi PPV event u saveznoj državi New York.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI