UFC ostao bez najvećeg sponzora, ali brzo pronašao zamjenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2017 10:09h Autor:

UFC – Ultimate Fighting Championship

Američka pivovara “Anheuser-Busch Cos.”, poznatija kao kompanija koja proizvodi slavni “Bud Light”, više neće biti sponzor Ultimate Fighting Championshipa. Nakon devet godina, u kojima je upravo njihov logo bio najvidljiviji unutar slavnog Octagona, čelnici pivovare su odlučiti da više ne žele produljiti ugovor te su se odlučili povući iz UFC-a.

Razlog povlačenja nije poznat, no zato je poznato kako su čelnici UFC-a vrlo brzo pronašli “zamjenu”. Sada će kavez krasiti logotip piva “Modelo” – drugog najpopularnijeg uvoznog pivskog branda u SAD-u iza slavne Corone.

ABC News javlja kako se radi isključivo o ugovoru vezanom za američke UFC evente, dok će promocija na internacionalnim priredbama kombinirati neke druge sponzore.

Podsjećamo, ovih dana UFC pregovara s raznim TV kućama oko TV ugovora za naredne desetljeće nakon što su sedam godina proveli na FOX-u. Preliminarni pregovori dvije strane nisu urodili plodom pa je UFC odlučio potražiti sreću negdje drugdje. Ukoliko ne dobiju bolju ponudu, postoji mogućnost produljenja ugovora s FOX-om i FOX Sportsom.

Očito je da su naredni dani, tjedni i mjeseci ključni za nove vlasnike koji nakon preuzimanja kompanije u srpnju 2016. sada sami počinju oblikovati budućnost UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI