UFC ostao bez jednog od najvažnijih djelatnika

UFC 12.08.2017 00:40h Autor:

Joe Carr

Nakon pet godina u promociji, UFC napušta Joe Carr, jedan od najvažnijih ljudi uprave, koji je pokrenuo neke od najvažnijih poteza u posljednjih nekoliko godina.

Joe Carr je od 2012. godine bio potpredsjednik uprave UFC-a i čelnik odjela sadržaja i međunarodnog širenja. Vijest o njegovom odlasku je prvi prenio Ariel Helwani, da bi kasnije isto potvrdio i sam UFC. Tako je promocija ostala bez trećeg vrlo važnog čovjeka u samo godinu dana, nakon što su UFC prije toga napustili Joe Silva i Dave Sholler.

Carr je pristigao na ovaj posao iz jedne potpuno druge branše, odnosno bavio se financijskim savjetovanjem po pitanju ulaganja u privatno vlasništvo. Ipak, odlučio se za poslovnu avanturu u kojoj se pokazao sjajan. UFC Fight Pass servis je dijelom bila njegova ideja, a on je na kraju bio glavni za njeno implementiranje i pokretanje. Na kraju je isti postao nezaobilazno vlasništvo svakog pravog MMA fana i kolekcija najvažnijih sadržaja iz povijesti MMA-a, kao i izravnih prijenosa MMA evenata iz cijelog svijeta.

Osim toga, Carr je bio glavna osoba po pitanju širenja promocije na nova tržišta te su pod njegovom jurisdikcijom otkrivene mnoge nove destinacije, među kojima je bio i Zagreb. Carr je također redovno sudjelovao na press konferencijama prije i nakon evenata, većinom onih izvan SAD-a. Posljednji takav bio je Fight Night u Glasgowu te se čini kako će mu to ostati posljednji izlazak pred medije na jednom eventu, gdje mu je zadatak bio iznijeti podatka o uspjehu same manifestacije te odgovarati na pitanja medija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI