Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC on FOX: Semerzier nije bio nokautiran, sudarili su se glavama | Fight Site

UFC on FOX: Semerzier nije bio nokautiran, sudarili su se glavama

UFC 15.11.2011 09:31h Autor:

Photo by Ester Lin

Robert Peralta je proteklog vikenda na UFC on FOX priredbi slavio nokautom u meču s Mackensom Semerzierom.

No, stvar je daleko od gotove i stavljene pod tepih. Naime, Semerzier će se ovih dana žaliti Atletskoj Komisiji Kalifornije na ishod dvoboja. Razlog je taj što nokaut nije bio uzrokovan udarcem, nego slučajnim sudarom glavama. Njegova nastojanja poduprijet će i sudac koji je bio u kavezu, legendarni “Big” John McCarthy.

“Nisam vidio da su im se glave sudarile i da je to uzrokovalo nokaut. Ako pogledate pažljivo, vidjet ćete da je Robertova glava bila okrenuta prema meni, a Semerizerova na suprotnu stranu. Obojica su bacili udarac lijevom, a zatim i desnom rukom i u tom trenutku su se sudarili glavom. To nisam mogao primijetiti. Kada pogledate usporenu snimku jasno je da je to uzrokovalo nokaut”, izjavio je McCarthy i dodao:

“Ja bih se isto žalio da sam na njegovom mjestu. Radilo se o nesretnom slučaju. Trebao bi se obratiti Komisiji koja će razmotriti stvar. Ako mene pitaju, reći ću im da ga podržavam.”

Razočarani Semerzier ne krivi suca jer je svjestan da se takve stvari teško mogu primijetiti.

“Sve se dogodilo tako brzo. Morate vidjeti na snimci da bi shvatili što se točno dogodilo. Smatram da bi i Peralta trebao reći što se dogodilo, jedino ako se želi hvaliti da me nokautirao. I on, i ja, i svi ostali, znamo da to nije bio slučaj. Bio sam korektan nakon dvoboja, a nadam se da će biti i on te mi dati revanš”, zaključio je mladi UFC-ov borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI