UFC on FOX bonusi: Dillashaw uzeo 50 tisuća dolara za TKO protiv Baraa

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2015 09:36h Autor:

Dillashaw vs. Barao

Zadnji UFC-ov event održan je u Chicagu sa impresivnim borbama kako u glavnom tako i u uvodnom dijelu večeri. Noć je kulminirala uzvratnom borbom za titulu prvaka u bantam kategoriji između T.J. Dillashawa i Renana Baraa.

UFC-ov prvak bantam divizije osvojio je bonus od 50 tisuća dolara za impresivnu predstavu koju je pružio protiv bivšeg brazilskog prvaka. Mladi prvak sustavno je "demolirao" Baraa tokom četiri runde. Svojim nadmočnim udaračkim tehnikama i vrhunski posloženom taktikom uspio je zbuniti Brazilca i natjerati ga da se brani većinu borbe.

Edson Barboza i Paul Felder pružili su borbu večeri, prikazavši nevjerojatan stand-up ispunjen vrhunskim nožnim tehnikama, laktovima i koljenima. Na kraju dinamične borbe pune izmjena, jednoglasnom sudačkom odlukom, slavio je Brazilac Barboza,

Tom Lawler se nije samo nakon skoro dvije godine izbivanja na impresivan način vratio u oktogon, nego je uspio inkasirati i dodatnih 50 tisuća dolara za svoj nastup. "Filthy" je svojeg protivnika Giana Villantea zaustavio vrhunskim desnim krošeom i time pokazao da se više nego spreman vraća u UFC-ovu polutešku kategoriju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI