Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC on FOX 26 sučeljavanja: Dos Anjos i Lawler mirni, Ponzinibbio se smijao brljavom ludom Perryu (VIDEO) | Fight Site

UFC on FOX 26 sučeljavanja: Dos Anjos i Lawler mirni, Ponzinibbio se smijao brljavom ludom Perryu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2017 19:37h Autor:

Ponzinibbio i Perry

Sudionici subotnjeg UFC on FOX 26 eventa našli su se pred medijima i fanovima povodom prvog sučeljavanja prije subotnjih međusobnih okršaja. Odnosno, barem sudionici tri glavne borbe, no imalo se što vidjeti.

Robbie Lawler i Rafael Dos Anjos nastupaju u glavnoj borbi eventa, no prije nego što u subotu uđu u kavez u kanadskom Winnipegu, teško da ćemo išta zanimljivo vidjeti od njih dvojice. Sučeljavanje je prošlo kao nešto što je potrebno jednostavno odraditi. Nešto slično bilo je i u slučaju Ricarda Lamasa i Josha Emmetta. No, zato je tu Mike Perry i njegov subotnji plesni partner, Santiago Ponzinibbio.

Brbljavi Perry je krenuo sa svojim verbalnim aktom čim su se njih dvojica našli zajedno na pozornici. Počeo je svoje obraćanje Ponzinibbio, koji ga je samo gledao i smiješio mu se. Perry je komentirao njegovu veličinu i umijeće sviranja gitare, a nakon toga se izderao prema publici. Ponzinibbio je svoje parodiranje protivnika završio “Mortal Kombat” minijaturom. Nakon ovoga će sigurno biti zanimljivo pogledati i sutrašnje sučeljavanje nakon vaganja, odnosno biti će zanimljivo vidjeti što će Perry pripremiti za tu priliku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI