UFC on FOX 24 Road to the Octogon: Waterson vs. Namajunas, Jacare vs. Whittaker, Johnson vs. Reis! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2017 21:20h Autor:

Jacare, Waterson i Johnson

Pred nama je jedan od najzanimljivijih UFC evenata ove godine, UFC on FOX 24 koji se održava u Kansas City, a najavljen nam je kroz tri fenomenalne Road To The Octogon dokumentarne epizode.

Već prva od glavne tri borbe ima nevjerojatan ulog unutar sebe, budući da će se Michelle Waterson i Rose Namajunas vjerojatno boriti za mjesto iduće izazivače slamka kategorije, posebno ukoliko naslov ostane kod Joanne Jedrzejczyk. Duel je to vrhunskog partera protiv spektakularnog stand upa, ali vidjeli smo da i Michelle Waterson ima što ponuditi na podu. Waterson je već kod mnogih upisana kao iduća izazivača, no protiv sebe ima vjerojatno najtežu protivnicu u dosadašnjoj karijeri.

A što tek reći za Jacarea Souzu i Roberta Whittakera. Duel je to borca za kojeg mnogi smatraju kako se već trebao boriti za naslov prvaka srednje kategorije (posebno oni koji smatraju da je pokraden protiv Yoela Romera) i najvećeg talenta divizije koji jednostavno melje sve ispred sebe. Posebno je impresivno riješio Dereka Brunsona u svojoj posljednjoj borbi i sada on također ima ispit karijere. Robertu je tek 26 godina, vrijeme radi za njega, no već sada ima priliku plasirati se možda i na mjesto prvog izazivača odmah iza Romera.

Glavna borba rezervirana je za Demetriousa Johnsona koji ima jedan drugačiji ispit od onih na koje je navikao. Do sada mu nikada nije bilo problem svoje borbe iskontrolirati kvalitetnim rušenjima i kontrolom na parteru, no sada protiv sebe ima BJJ velemajstora, Wilsona Reisa. Timu Elliottu te podosta ranije Ianu McCallu, je malo nedostajalo da Mighty Mousea uguši. Takvu priliku, ukoliko mu se pruži, Reis sigurno neće propusti. Taktički nevjerojatno zanimljiva borba je ispred nas. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI