UFC odradio plakat za jubilarni event u pravom retro stilu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2018 10:50h Autor:

Donald Cerrone i Mike Perry

UFC će 10. studenog proslaviti jubilej 25 godina od svog prvog eventa i to manifestacijom koju će održati u Denveru, gradu gdje je sve počelo. Tim putem su odlučili puno toga odraditi uz uspomenu na svoje same početke pa je u tom stilu odrađen i službeni plakat.

Program predvodi borba perolake kategorije između Frankie Edgara i Chan Sung Junga, što već u startu navodi na pomisao kako će to biti fenomenalan okršaj. Tu je i sunaslovna borba između Donalda Cerronea i Mikea Perrya, koja je nakon svih posljednjih događaja postala još intrigantnija nego što je u startu trebala biti. Upravo te dvije borbe stavljene su na plakat koji je službeno predstavljen, a koji ima sve moguće značajke promocije kojoj je popraćen sada već mitski prvi event.

Ovog puta naravno neće biti turnira osam boraca različitih stilova i borilačkih pozadina, nego će publika dobiti pravi MMA spektakl modernog doba. Ipak, ne sumnjamo kako će se UFC potruditi što više stvari dovesti slično onome kako je bilo kada su borci po prvi puta ušli u sada najpopularnije svjetsko borilište mješovitih borilačkih vještina.

Uostalom, plakat pogledajte sami. Nama se uistinu jako sviđa.

View this post on Instagram

Going back to where it all began! The OFFICIAL #UFCDenver poster has just DROPPED!

A post shared by ufc (@ufc) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI