UFC odlučio zatvoriti vrata za Rampagea

UFC 07.02.2013 10:06h Autor:

Quinton Jackson

Quinton "Rampage" Jackson definitivno se može smatrati MMA legendom s obzirom da je bio značajan dio dvije najbolje MMA organizacije svih vremena, Pridea i UFC-a.

Nakon posljednje borbe u UFC-u u kojoj je poražen istekao mu je ugovor, postojala je mala mogućnost da se ta suradnja i nastavi, ali Dana White je donio svoju konačnu odluku i ona je označila definitivno kraj njegovog nastupanja u oktogonu.

"Stvarnost je da se Rampage nije ponio baš najljepše u posljednje vrijeme. Izgubio je i tri posljednje borbe, a i realnost je da on više nije pretjerano zainteresiran za suradnju s nama. Da budem iskren s vama, mislim da je on shvatio da više ne može biti konkurencija najboljima na svijetu, a to je nedavno i sam izjavio", rekao je Dana.

Nije poznato hoće li Rampage zaključiti svoju bogatu MMA karijeru ili će nastaviti u nekoj drugoj organizaciji. Zanimanje za njega već su pokazali čelnici Bellatora, gdje je konkurencija ipak slabija i sigurno da bi tamo mogao ubilježiti još pokoju pobjedu prije odlaska u mirovinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI