Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC od ulaznica zaradio deset milijuna dolara manje nego za prošli event u Gardenu | Fight Site

UFC od ulaznica zaradio deset milijuna dolara manje nego za prošli event u Gardenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2017 23:01h Autor:

UFC 217

Poznati su podaci o prodaji ulaznica za jučerašnji UFC 217 event, a promocija može biti zadovoljna odrađenim, iako uspjeh nije niti približno sličan onom kada su prošli puta posjetili Madison Square Garden, no trostruko je bolji od posljednjeg PPV eventa u New Yorku.

Podaci o prodaji su zapravo vrlo zanimljivi, ako uspoređujemo UFC 205, UFC 210 i UFC 217. Jučer je event uživo popratilo 18,201 osoba, što je rezultiralo sa 6.2 milijuna dolara prihoda od ulaznica. UFC 205  je bio rasprodan, odnosno na njemu se našlo 20,427 osoba, ali zaradi je bila čak 17 milijuna dolara. To nam govori da su ulaznice za event koji su predvodili Conor McGregor i Eddie Alvarez bile podosta skuplje nego što su bile ove za najbolji i najkvalitetniji event 2017. godine.

Ipak, dokaz da je UFC ovime postigao uspjeh možemo pronaći u usporedbi s ovogodišnjim UFC 210 eventom, kojeg su u Buffalu predvodili Daniel Cormier i Anthony Johnson. Tamo je prodano 17,110 ulaznica, a prihod je bio dva milijuna dolara, što je trostruko manje od jučerašnjeg, uz gotovo zanemarivu razliku u broju posjetitelja.

Naravno, jučer nije bilo Conora McGregora ili nekoga zbog koga bi “mainstream” publika platila koliko god treba za ulaznicu u prvim redovima, no promocija vjerojatno može biti i više nego zadovoljna postignućem u dvorani. Nakon što se pojave podaci o prodanim prijenosima, promocija će moći podvući crtu i vidjeti koliko su zapravo zadovoljni, no čini se da bi event na kraju mogao biti vrlo uspješan u svakom aspektu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI