UFC obnovio ugovor Thiaga Silve

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2014 11:41h Autor:

Thiago Silva

Nakon što je brazilski borac Thiago Silva oslobođen svih optužbi za obiteljsko nasilje, UFC ga je vratio pod okrilje organizacije, obnovivši njegov ugovor, kojeg su raskinuli u veljači ove godine.

Već smo pisali o tome kako je brazilski borac Thiago Silva (16-3, 7-3 u UFC-u) oslobođen svih optužbi, a sad je napokon reagirao i UFC. Organizacija je obnovila ugovor s ovim članom poluteške kategorije i on će se ponovno boriti u kavezu, protiv najboljih boraca svijeta.

Službena web stranica UFC-a prenijela je izjavu Dane Whitea:

"Kad se sve to dogodilo, rekao da sam se on više nikad neće boriti u UFC-u. Gledao sam na TV što se događalo i kad sam vidio optužno, nije izgledalo dobro po Thiaga Silvu. No, sad je oslobođen svih optužbi, pa kako da mu ne damo da se ponovno bori?

"Prošao je kroz pravni proces i završio je oslobođen. Zaslužio je da može ponovno zarađivati za život. Thiago Silva je ponovno borac pod ugovorom s UFC-om."

Iz njegovom tima, Blackzilliansa, su izjavili kako su sretni da je Thiago slobodan i da je ponovno s njima, a borbama bi se mogao vratiti početkom iduće godine. Prije ovih problema imao je niz od dvije sjajne pobjede prekidom, protiv Rafaela Cavalcantea i Matta Hamilla, a našao je i svoje mjesto unutar Top 10 poretka poluteške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI