UFC službeno objavio svoj prvi dolazak u Dansku

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2019 10:05h Autor:

Damir Hadžović (foto: Igor Mičić)

UFC je najavio svoj novi dolazak u Europu, a ovog puta se radi o jednoj državi u kojoj će Octagon debitirati. 28. rujna event iz Fight Night serije održat će se u glavnom gradu Danske, Kopenhagenu.

O dolasku UFC-a u Dansku govori se već neko vrijeme, a priredba je potvrđena tijekom održavanja Fight Nighta u Stockholmu. Domaćin će biti Royal Arena u Kopenhagenu, koja se već kroz Cage Warriors promociju iskazala kao jako dobar izbor za održavanje MMA evenata. Datum je 28. rujna, dok je UFC najavio kako će prodaja ulaznica krenuti 21. lipnja. Nema nikakve sumnje kako će dvorana biti rasprodana.

Na programu svakako možemo očekivati Damira Hadžovića i sad je još veća šteta što u subotu nije došao do pobjede protiv Christosa Giagosa. To bi mu bila treća UFC pobjeda u nizu i sigurno bi osigurao dobro mjesto na glavnom programu i zanimljivog protivnika. Ovako ne može biti siguran u ništa, osim u mjesto na programu ukoliko za isto bude spreman. Pretpostavlja se kako bi ugovaranje ovog eventa moglo značiti povratak Nicolasa Dalbya i Madsa Burnella u UFC-u.

UFC je ovaj event ubacio u seriju ljetnih priredbi gdje će gotovo u potpunosti izbjeći SAD. Od 27. lipnja do 5. listopada održat će se deset priredbi, od čega se samo UFC 241, predvođen Cormierom i Miočićem, održava na području Sjedinjenih država. Preostalih devet, kao što možete vidjeti na slici ispod teksta, održati će se kanadskom Edmontonu, ruskom Sočiju, glavnom gradu Urugvaja Montevideu, kineskom Shenzhenu, Abu Dhabiju, Amsterdamu, Mexico Cityu, Kopenhagenu i Sydneyu.

Izvor: Wikipedia

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI