UFC objavio najavu za borbu Tate i Nakai (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2014 19:29h Autor:

Rin Nakai

UFC je objavio odličnu video najavu za borbu Mieshe Tate i Rin Nakai, neporažene japanske zvijezde za koju njeni državljani govore kako će postati prvakinja te dugo vremena držati pojas.

Miesha Tate i Rin Nakai jedne je od onih borbi, koje se održavaju u subotu u Japanu, a za koju postoji veliko zanimanje, posebno onih koji pozornije prate ženski MMA. Nakai je neporažena japanska borkinja i bivša velika zvijezda najstarije MMA organizacije na svijetu, Pancrasea. A UFC joj je za dobrodošlicu namjenio jednu od najboljih borkinja svijeta, Mieshu Tate.

Nakon drugog poraza od Ronde Rousey, Tate traži novi put prema vrhu, no neće biti lagano. Rin je neporažena i vrlo opasna, a i ona je sretna što ima elitnu protivnicu, jer pobjeda nad njom bi je instantno vinula među kandidatkinje za titulu.

UFC je pripremio sjajnu video najavu, gdje je posjetio obje djevojke, kao i njihove timove, a vi ju možete pogledati ispod ovog teksta. U prvom planu je kombinacija ljepote i snage, kako kod jedne, tako i kod druge djevojke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI