UFC objavio fotografiju koja dokazuje ljudsku veličinu Edgara i Penna (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2014 20:46h Autor:

BJ Penn i Frankie Edgar

BJ Penn i Frankie Edgar u nedjelju su se sastali po treći put, nakon što su bili suprotstavljeni treneri u posljednjoj sezoni Ultimate Fightera. Edgar je na kraju odnio potpunu pobjedu, budući da su i sva četiri finalista bila iz njegovog tima, no to nije spriječilo ove borce da pokažu svoju ljudsku stranu, a UFC je to zabilježio te objavio fotografiju.

Penn i Edgar su cijelu sezonu, od prve epizode bili u dobrim odnosima te pokazali veliki respekt jedan prema drugog. Već u prvoj epizodi se Penn Edgaru zahvalio što je odlučio prihvatio njegov izazov i dati mu još jednu priliku, a tako se i nastavilo, pa se u jednom trenutku vidjelo Penna gdje je zagrlio Edgara dok su odlazili u svlačionice, nakon što je njegov borac doživio poraz.

Svoje dobre odnose i međusobni respekt pokazali su i nakon borbe u kojoj je Edgar uvjerljivo slavio te po treći put savladao svog velikog rivala. UFC je zabilježio njihov prijateljski zagrljaj, no ova fotografija uistinu sama govori puno više nego bezbroj riječi.

Respekt za Edgara i Penna, dva velika borca, no također i dvije velike individue, koje svakome u svijetu ovog sporta mogu poslužiti kao primjer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI