UFC objavio da će se Aldo boriti, ali imaju rezervni plan

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.06.2015 15:22h Autor:

Jose Aldo i Conor McGregor

UFC je službeno objavio kako Jose Aldo ostaje na programu UFC 189 eventa, no osigurali su i rezervnu opciju te su jednog borca obavijestili neka bude spreman uskočiti.

"Donosimo izvještaj o trenutno stanju UFC prvaka Jose Alda, kao odgovor na sve insinuacije proteklih dana. UFC je primio službenu potvrdu medicinskog tima kako Aldo nije slomi rebro. Pogledom na nalaze se vidjelo kako je doživio lakšu ozljedu rebra te hrskavice tijekom treninga.Aldo je spreman i izuzetno nabrijan na borbu protiv Conora McGregora."

Tako je glasio službeni UFC-ov izvještaj o stanju Jose Alda, prvaka i sudionika glavne borbe dugo očekivanog UFC 189 eventa. Ipak, u slučaju ozbiljnije situacije, osigurali su plan B.

Iako je Aldo potvrdio kako će nastupati, službeno je poznato kako je UFC već pripremio rezervni plan. Prema njemu bi se Chad Mendes, koji je već službeno obaviješten te je prihvatio ponudu, trebao boriti protiv Conora McGregora za privremenu titulu, u slučaju da Aldo ipak ne bude u stanju nastupiti 11. srpnja.

Mendes je vrlo uspješan borac skora 17-2, a jedina dva poraza su mu od Jose Alda. Prije njihovog posljednjeg meča, u listopadu prošle godine, Aldo je sebe nazvao carem, Mendesa princem, a Conora McGregora dvorskom ludom perolake divizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI