UFC nudi ugovor Caina Velasqueza na prodaju

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2018 15:13h Autor:

Cain Velasquez

Čini se kako je UFC spreman pustiti Caina Velasqueza nekim drugim zainteresiranim promocijama, no ne bez toga da oni time profitiraju. Kako je otkrio njegov dugogodišnji trener, Javier Mendez, Cainov ugovor ponuđen je drugim promocijama na prodaju.

Bivši UFC-ov teškaški prvak nije nastupao od srpnja 2016. godine i UFC 200 eventa, na kojem je savladao Travisa Brownea. Glavni razlog toga su ozljede, ali trenutno je Cain u punom treningu, no nema nikakvih informacija o njegovom potencijalnom nastupu u Octagonu. Možda je razlog tako nečega ono što je za Submission Radio spomenuo njegov trener, Javier Mendez.

“U tijeku su neki pregovori za koje ja nemam privilegiju znati detalje. No, znam da postoje druge organizacije zainteresirane otkupiti Cainov ugovor. On je ponuđen na prodaju i to znam jer mi je rekla osoba koja je u tome. Rekao mi je da im je ponuđen novac za Cainov ugovor, no ne znam što se po tome pitanju trenutno događa”, rekao je Mendez.

Teško je pretpostaviti tko bi mogla biti promocija zainteresirana za angažiranje Caina, no znamo kako novce za tako nešto ima ONE FC. Ima ih i vlasnik Bellatora, Viacom, no oni još uvijek nisu s velikim investicijama ulazili u svoju borilačku igračku. Sve se to zapravo lomi preko leđa samog borca, koji apstinira od kaveza i to ne svojom voljom.

“Znam da je Cain cijelu ovu godinu spreman boriti se te da se želi boriti. Znam da postoje neki pregovori i znam da se on želi boriti”, nastavio je Mendez.

36-godišnji Velasquez jedan je od najboljih i najomiljenijih UFC teškaša, kojeg su prije svega ozljede spriječile da napravi još veće stvari. Dva puta je držao titulu UFC prvaka teške kategorije, a u karijeri ima samo dva poraza, oba za gubitak titule. Prvi puta ga je nokautirao Junior Dos Santos, kojem se nakon toga dva puta revanširao, a drugi puta mu je pojas oduzeo Fabricio Werdum. Taj se revanš ugovarao, no zbog raznih razloga, u prvom planu zdravstvenih problema, nikad nije održan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI