UFC nije zaboravio na svoj dolazak u Italiju!

UFC 02.10.2012 09:46h Autor:

UFC logo

Dana White nakon UFC on Fuela 5 u Engleskoj prokomentirao je ukratko situaciju oko širenja na nova europska tržišta, uključujući dolazak u Italiju.

UFC-ovi fanovi u Hrvatskoj do sada su najbliže gostovanje mogli imati u Njemačkoj, kada se borio i Cro Cop, koji je prema nekim izvorima čak i spasio priredbu od debakla zbog slabe posjećenosti s obzirom da je prodaja ulaznica iznimno porasla nakon što je objavljeno da se i on bori.

No, mnogi s nestrpljenjem čekaju da UFC napokon stigne i u Italiju, a to je tema o kojoj se već neko vrijeme priča. Poznato je da su UFC-ovi djelatnici istraživali talijansko tržište i tražili idealnu lokaciju za održavanje priredbe, a najvjerojatnije će se raditi o Rimu ili Milanu. Potonja metropola na sjeveru Italije navodno čak ima i nešto veće izglede od Rima.

No, čini se da postoje određeni problemi oko organizacije UFC-ove priredbe u Italiji, a i troškovi bi bili iznimno visoki. "Radimo naporno da dovedemo UFC u Italiju. Vjerujte mi, zaista se trudimo", rekao je Dana u Nottinghamu.

Spomenimo i kako postoji mogućnost da u dogledno vrijeme UFC također stigne i u Rumunjsku.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI