UFC ne uspijeva doći do dogovora s Nicco Montano, razmatraju oduzimanje pojasa prvakinje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.05.2018 20:13h Autor:

Nicco Montano

Planovi UFC-a da organizira borbu za titulu ženske muha kategorije između Nicco Montano i Valentine Ševčenko nikako da se ostvare. Kako saznaje Ariel Helwani, problem je oko dogovora s prvakinjom.

Montano je titulu osvojila u prosincu, osvajanjem naslova pobjednice 26. sezone Ultimate Fightera. Nedugo nakon toga, gotovo potpuno je nestala iz žiže MMA zbivanja, a kada bi netko i uspio doći do neke njene izjave, ona bi glasila da trenutno nije u stanju boriti se te da bi trebala titulu braniti u ljeto ove godine.

Posljednjih se dana počelo pisati o tome kako je UFC za njenu obranu titule odabrao UFC on FOX 30, koji se održava krajem srpnja u Calgaryu te da bi joj protivnica trebala biti Valentina Ševčenko. Činilo se kako sve ide planiranim tijekom, no odjednom je došlo do problema i ta borba nije dogovorena, a čini se kako vjerojatno niti neće biti. Barem što se tiče tog eventa. Ariel Helwani je na Twitteru otkrio nešto od svojih saznanja.

“UFC gubi strpljenje s Nicco Montano. Prošlog tjedna sam obaviješten kako UFC ima plan njenu obranu titulu protiv Valentine Ševčenko organizirati u Calgaryu, no imaju velikih problema dogovoriti se s njom. Iako nije sigurno da se ta borba neće održati, UFC ipak gleda prema nekim drugim opcijama”, napisao je Helwani.

On je dodao kako je više puta, tijekom proteklih par mjeseci, pokušavao s njom stupiti u kontakt, ali da gotovo nikad nije bila raspoložena za izjave. Spominje se kako UFC ozbiljno razmišlja o tome da joj oduzme titulu te da organizira borbu Ševčenko protiv neke druge djevojke. Imamo li to novi slučaj Germaine de Randamie?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI