Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC navodno želi čak 80% McGregorove zarade od meča s Mayweatherom | Fight Site

UFC navodno želi čak 80% McGregorove zarade od meča s Mayweatherom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2017 15:39h Autor:

Conor McGregor i Artem Lobov

Conor McGregor želi borbu. Floyd Mayweather Jr. želi borbu. Čak se i predsjednik UFC-a, Dana White, slaže da njegova najveća zvijezda, McGregor, zaslužuje priliku odraditi veliki meč s neporaženom boksačkom legendom Mayweatherom. No zašto onda borba još uvijek nije finalizirana?

Ujak slavnog boksača, Jeff Mayweather tvrdi da su pregovori zapeli zato što UFC Irca, kojeg drže na ekskluzivnom ugovoru, doslovno žele opljačkati tako što mu žele uzeti čak 80% zarade od meča.

“Mislim da cijeli svijet sada čeka”, rekao je Mayweather za Eyes of the Game. “Ta je borba u ovom trenutku na čekanju jer prema zadnjim informacijama koje sam dobio Conor McGregor mora prihvatiti groznu raspodjelu 80-20 posto.

Ako bi se borio morao bi uzeti 20% zarade. S jedne strane, Dana mu je šef i svejedno će zaraditi više nego što je ikada, ali u isto vrijeme, to je stvarno teško za probaviti. Ako vam netko kaže,’Uzet ću ti 80% zarade’, a vi se borite za taj novac to je teško prihvatiti, iako ćete zaraditi više nego ikada u životu, ali što je tu je.”

Jeff tvrdi da je Mayweather Jr. spreman na borbu i sada se čeka McGregora da prihvati ponudu koju mu je UFC složio.

“Da, mislim da je to veliki problem. Da potpiše ugovor borba bi se dogovorila. Da sam ja Floyd, trljao bih dlanove, a on to i radi. Floyd nema problema s potpisivanjem ugovora. Sve je na Conoru. Vidjet ćemo što će napraviti. Priča oko meča se malo stišala. Ako Conor prihvati ponudu i napravi što Dana od njega traži, svijet će prestati čekati i meč će se organizirati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI