Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC napokon odlučio Stipu prikazati kao vatrogasca (VIDEO) | Fight Site

UFC napokon odlučio Stipu prikazati kao vatrogasca (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2018 17:07h Autor:

Stipe Miočić

Na UFC-ovom Youtube kanalu napokon se našao i jedan promotivni video uradak posvećen drugom poslu Stipe Miočića, odnosno odlučili su ga pratiteljima prikazati kao vatrogasca.

UFC-ove kamere posjetili su Miočića u Valley View vatrogasnoj postaji, gdje su odmah na zidu uočili njegovu fotografiju, a odlučili su i porazgovarati s njegovim kolegama iz postaje. Stipe je tamo već deset godina, a iako više nije na punom radnom vremenu, redovno dolazi na svoje radno mjesto, iako mu to iz financijskih razloga nije potrebno.

“Poznajem Stipu otkako je počeo raditi tu i sjajno je bilo gledati njegov cijeli uspon kao borca. Svi ovdje bili smo ponosni gledajući ga kako postaje prvak”, rekao je prvi kolega, dok je drugi dodao: “Znamo ga kao smirenog, potpuno normalnog momka, on je jednostavno Stipe.”

Kroz komentare ispod videa smo mogli vidjeti kako veliki broj fanova nije niti znao da Miočić i dalje radi u vatrogasnoj postaji, dok su drugi govorili kako UFC više nikada neće imati prvaka kao što je Stipe.

“Mislim da svi koji rade ovdje mogu potvrditi da se kod Stipe nije dogodila niti jedna promjena. On dalje radi sve po rasporedu i ne očekuje da netko drugi radi više od njega zbog toga što je on to što je. On je i dalje samo jedan od momaka”, nastavio je priču gore spomenuti kolega.

Lijepo je vidjeti kako UFC ipak daje pažnje tome tko je i što je Stipe, a to je možda i pravi put prema onome što će jednostavno morati raditi, ukoliko on savlada Francisa Ngannoua. A uistinu ima pravog materijala kako ga mogu promovirati, samo ga treba znati iskoristiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI