UFC napokon može biti zadovoljan brojkama

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2017 10:13h Autor:

UFC Ahoy Rotterdam

UFC može biti zadovoljan s UFC Fight Night priredbom koju je protekle nedjelje održao u Oklahoma Cityju. Prema pristiglim statistikama priredbu je na FS 1 programu pratilo prosječno 819 tisuća gledatelja što je drugi najbolji rezultat ove godine iako se event održao u slabijem nedjeljnom terminu.

Usporedbe radi, priredba koja se održala prošle godine u otprilike istom terminu, a predvodili su je Cody Garbrandt i Thomas Almeida je sakupila 757 tisuća gledanja.

Ako govorimo o trenucima najveće gledanosti emisije, oni su bili tijekom meča BJ Penna i Dennisa Sivera, odnosno kasnije tijekom “main eventa” između Chiese i Leeja. Tada je gledanost skočila na preko 900 tisuća.

Ako želite uspoređivati ove brojke s onima Bellatora 180 koji se također održao ovaj vikend samo u subotu, UFC može biti itekako zadovoljan. “Uvodni” Bellatorov program s Ryanom Baderom i Philom Davisom je privukao ukupno nešto preko 900 tisuća gledatelja, dok ih je na osnovnom Spikeu (prikazuje se i na CMT-u) bilo oko 750 tisućas.

I UFC-ov reality show “The Ultimate Fighter” je prošao vrlo dobro proteklog tjedna. Epizoda emitirana 21. lipnja je sakupila oko 450 tisuća gledanja što je najbolja brojka u posljednjih 14 mjeseci kada je u pitanju ova emisija.

Sve ovo će sigurno izazvati zadovoljstvo kod čelnika UFC-a koji u prvoj polovici 2017. nikako ne mogu uhvatiti zamah kakav je promocija imala u 2016. ili 2015. godini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI