Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC najurio legendarnog "Stitcha" zbog izjave oko Reeboka! | Fight Site

UFC najurio legendarnog "Stitcha" zbog izjave oko Reeboka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2015 09:26h Autor:

Stitch pomaže Cro Copu tijekom pauze

Nema šale s UFC-om i "strahovladom" koju su uveli. Legendarni "cutman" Jacob "Stitch" Duran je ostao bez posla jer je u utorak javno prokomentirao ugovor UFC-a i Reeboka koji je i njemu iz džepa izbio velik sponzorski novac.

> Legendarni "Stitch": Suradnja UFC-a i Reeboka će nas otjerati u boks

"Bit ćete prvi koji su saznali da me UFC otpustio jer sam javno govorio o ugovoru s Reebokom. Moram pronaći novi posao", napisao je na Twitteru najpoznatiji majstor "krpanja boraca na svijetu".

"Stitch" nije samo majstor svog zanata zbog čega je stekao svjetsku slavu, on je vrlo životopisna pojava koja je omiljena u borilačkim krugovima. Duran je "krpao" sve najveće borce svijeta neovisno o tome govorimo li o profesionalnom boksu, kick boksingu ili MMA-ju. Osim što je sjajan u rješavanju posjekotina i ostalih ozljeda u pauzama između rundi, Duran je poznat i kao majstor zamatanja ruku kojem vjeruju braća Kličko i ostale svjetske borilačke super zvijezde.

No, za UFC je očito bila previše kritika u kojoj je "Stitch" ustvrdio je potpisom ugovora s Reebokom izgubio priliku imati sponzora na svom prsluku koji uvijek nosi. Radilo se, usput rečeno, o marki Tapout.

UFC se za sada nije oglasio, a vjerojatno niti neće. Nakon Burta Watsona, legendarnog koordinatora borac koji je otišao iz UFC-a jer se posvađao s jednim od direktora kompanije, ovo je druga legendarna ličnost koja je u kratko vrijeme napustila UFC. Hoće li se ovakva strahovlada osvetiti UFC-u, tek je za vidjeti. Ono što je očito jest veliko nezadovoljstvo koje se uvuklo među borce zbog ugovora s Reebokom. Rijetki se usude progovoriti upravo radi mogućeg otkaza. "Stitch" je zoran primjer kako završavaju oni koji se ne slažu s UFC-ovom politikom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI