UFC najavljuje briljantan lipanjski PPV spektakl (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2018 12:22h Autor:

UFC 225

Idući PPV event elitne svjetske MMA promocije održati će se 9. lipnja, a danas je stigla nova sjajna video najava za spomenuti UFC 225. Dvije borbe za titulu, Alistair Overeem, CM Punk… Što UFC fan može više od toga poželjeti?

Teško je biti objektivan kada znamo da je UFC 226 event kojeg će predvoditi ogromna borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera, no moramo priznati da za sada izgleda kako će to teško biti jači event od onoga koji ćemo gledati mjesec dana ranije iz Chicaga, posebno ako se gleda na cijeli program eventa. Jer, ono što će se ponuditi 9. lipnja jedan je od najintrigantnijih evenata u UFC povijesti.

Predvodi ga borba između Roberta Whittakera i Yoela Romera, koji će odraditi revanš u borbi za titulu srednje kategorije. Kad su se prvi put sastali, Whittaker je osvojio privremenu, koja je kasnije postala ona prava, a prvu će obranu opet imati protiv istog protivnika. Što tek reći za sunaslovnu borbu, koja će dati privremenog prvaka velter kategorije, između Rafaela Dos Anjosa i brbljavog Colbya Covingtona. Novi nastup CM Punka nećemo komentirati, jer teško možemo razumjeti američku publiku, ali zato ćemo svakako dodati kako je tu i borba Alistaira Overeema protiv Curtisa Blaydesa. To su četiri borbe sigurne za glavni program, a UFC još uvijek nije odlučio koja će biti peta. Zapravo je to jako teško, dovoljno je pogledati kako izgleda popis borbi. A nakon njega pogledajte i video ispod teksta.

UFC 225 – Popis borbi

Robert Whittaker (c) vs. Yoel Romero
Rafael dos Anjos vs. Colby Covington
Alistair Overeem vs. Curtis Blaydes
Andrei Arlovski vs. Tai Tuivasa
CM Punk vs. Mike Jackson
Holly Holm vs. Megan Anderson
Ricardo Lamas vs. Mirsad Bektić
Joseph Benavidez vs. Sergio Pettis
Clay Guida vs. Bobby Green
Cláudia Gadelha vs. Carla Esparza
Rashad Evans vs. Anthony Smith
Rashad Coulter vs. Chris de la Rocha
Mike Santiago vs. Dan Ige

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI