UFC najavio event u Njemačkoj za jesen, povratak u Ujedinjeno Kraljevstvo krajem godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2016 20:37h Autor:

James Elliott

Nakon što se odrade eventi u Zagrebu i Rotterdamu, UFC će malo “odmoriti” od europske publike, no već na jesen planovi su za novu posjetu Njemačkoj, a nakon toga i Ujedinjenom Kraljevstvu.

James Elliot, UFC-ova glavna osoba za Europu, trenutno je vrlo zaposlen čovjek, budući da je trenutno u Zagrebu, gdje se u nedjelju održava Fight Night, a idući mjesec UFC po prvi put dolazi u Nizozemsku. Nakon toga bi mu trebao uslijediti zasluženi odmor, no već zna koji su planovi za iduće europske evente.

Elliott je tako najavio novi posjet Njemačkoj koji će biti po peti put. Do sada je UFC dva puta posjetio Berlin te po jednom Oberhausen i Koln, a posljednji put je to bilo u svibnju prošle godine, kad su se za titule slamka kategorije borile Joanna Jedrzejczyk i Jessica Penne.

Također, nakon vrlo uspješnog Fight Nighta s Bispingom i Silvom, promocija će još jednom posjetiti Ujedinjeno Kraljevstvo, no nisu precizirali hoće li biti riječ o Britaniji, ili možda Irskoj te Škotskoj. Zanimljivo, UFC-ova stalna postaja Švedska nije spomenuta u ovogodišnjim planovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI