UFC na pragu dogovora najvećeg ženskog meča u povijesti, poznati svi detalji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 13:07h Autor:

Cyborg vs. Nunes

Je li na pomolu najveći meč u povijesti ženskog MMA-ja? Neki misle da jest nakon što se u srijedu pojavila informacija kako je UFC pri kraju pregovora oko dvoboja između dvije UFC prvakinje – Amande Nunes i Cris Cyborg.

Meč bi se, ako se sve odradi do kraja, trebao održati 8. rujna na UFC-u 228 u Dallasu. Naime, Cris Cyborg je već objavila na svom Twitteru da je ona spremna i da je pristala na ponuđene uvjete. Dapače, svoj “nadimak” na Twitteru je promijenila u “CybrogVNunes #UFC228”.

“Već drugi put sam pristala na ovaj meč, meč protiv Amande Nunes 8. rujna na UFC-u 228 u Dallasu. Posljednji dvoboj sam odradila još prije četiri mjeseca. Spremna sam na meč”, stoji u prvoj poruci, a u drugoj je dodala:

“Idemo Amanda! Izazvala si me, idemo sada ovo odraditi!”

Nešto kasnije se oglasila i UFC prvakinja u bantam kategoriji i sunarodnjakinja Cris Cyborg, odgovorivši svojoj kolegici na njezinu poruku.

“Prije svega, nemam ništa osobno protiv Cris Cyborg. Vjerujem da je ovo meč koji svi žele vidjeti i meč u kojem obje možemo ostaviti dubok trag u našem sportu”, stoji u njezinoj poruci.

Sada je potez na UFC-u koji mora ponuditi dovoljno kvalitetne uvjete i Cyborg, ali i Nunes koju se očito još uvijek čeka da kaže konačno da!

Podsjećamo kako se ovaj sjajan match-up trebao dogoditi na UFC-u 222, no stvari se na koncu nisu uspjele realizirati do kraja. Nunes je branila pojas protiv Pennington, a Cyborg protiv Kunitskaye.

Je li vrijeme da UFC napokon dogovori ovaj sjajan obračun koji će ispisati povijest? Nadamo se…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI