UFC međusobno upario prošle dvije protivnice MacKenzie Dern

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2018 18:20h Autor:

Ashley Yoder i Amanda Cooper

UFC je organizirao novu borbu za svoj jubilarni event, kojim će proslaviti 25 godina svog postojanja. Na UFC Fight Night 139 dolazi borba u ženskoj slamka kategoriji između Ashley Yoder i Amande Cooper.

Svaka od ove dvije djevojke imala je podosta medijske pažnje u jednom perioda ove godine. To je bilo zbog toga što su obje bile protivnice nove zvijezde MacKenzie Dern, odnosno njena prva dva UFC ispita, koje je ova uz određene poteškoće apsolvirala. Sada će se boriti međusobno i to 10. studenog na eventu kojeg će predvoditi Frankie Edgar i Chan Sung Jung.

Zanimljivo je da je Yoder (5-4, 0-3 UFC) uopće ostala u UFC-u nakon poraza u sve tri borbe koje je odradila u oktogonu, no može se pretpostaviti kako je u pitanju svojevrsni znak zahvalnosti od strane UFC-a jer je prihvatili biti prva protivnica MacKenzie Dern, iako je znala da kao primarno grapplerica u staru baš neće imati prevelike šanse. Ipak, Yoder je odradila vrlo dobru borbu, gdje je na kraju bila blizu pobjede, odnosno poražena je podijeljenom sudačkom odlukom. Za ovu 30-godišnjakinju u ovoj borbi ipak neće biti popusta, samo pobjeda ju ostavlja u društvu najboljih.

Nju će morati tražiti protiv 26-godišnje Amande Bobby Cooper (3-4, 2-3 UFC) koja se protiv Dern borila nakon što je ova pala vagu za čak četiri kilograma. Hrabro je ušla u okršaj da bi na kraju ipak završila nokautirana. Ipak, čini se da niti njoj UFC nije previše zamjerio, a i u startu je ipak u boljoj poziciji zbog dvije UFC pobjede. Biti će to zapravo vrlo zanimljiv duel slamka kategorije, gdje će se više očekivati od Cooper, za koju mnogi smatraju kako je prerano došla u UFC te da će ono najbolje tek pokazati. U svakom slučaju, i ovo će biti zanimljiva borba na zanimljivom programu, koju ćemo svakako sa zanimanjem popratiti.

Fight Announcement! UFC fight night Denver, CO on November 10th against Ashley Yoder. So excited for this fight! #ABCNation #ufc #fightnight #strawweight

A post shared by Amanda Bobby Cooper (@abcnation115) on

It’s almost time. #ufc224 #strawweight #ABCnation #roadtorio

A post shared by Amanda Bobby Cooper (@abcnation115) on

#ufcmediaday #ufc222 #teamyoder 💋👊🏽❣️

A post shared by Ashley Yoder (@spidermonkeyyoda) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI