UFC legenda Matt Hughes hospitaliziran nakon što je kamionom podletio pod vlak

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2017 01:44h Autor:

Matt Hughes

Legendarni UFC-ov prvak, Matt Hughes, hitno je hospitaliziran nakon što je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći. Na njegov je kamion, kojim je on upravljao, naletio vlak u punoj brzini.

Prve informacije govorile su o tome kako je Hughes helikopterom prebačen u najbližu bolnicu, gdje mu je hitno ukazana pomoć. Naime, do nesreće je došlo nakon što je Hughes kamionom prelazio obilježeni pružni prijelaz, gdje vjerojatno nije dovoljno dobro promotrio situaciju te je na njega naletio vlak.

Hughesa je primila ekipa s odjela traumatologije te je njegovo stanje stabilno, ali nije poznato s kakvim se ozljedama susreo. Bolnica je, u ime njegove obitelji, zamolila za poštivanje privatnosti tijekom ovog vrlo teškog razdoblja.

Nešto više informacia kasnije se saznalo od Dane Whitea, koji je rekao kako je Hughes doživio ozljedu glave, ali i od bivšeg Hughesovog trenera, koji je dao malo opširnije informacije. Naime, vlak je udario u suvozačku stranu kamiona, što je rezultiralo time da je Hughesa izbacilo iz vozila. To mu je zapravo vjerojatno spasilo život. Na licu mjesta je već prošao neke testove prisutne liječničke ekipe, ali je svejedno došlo do odluke da bude helikopterom prebačen u bolnicu. Dodao je kako je primio jak udarac u glavu te da je bilo i krvarenja.

Ekipa Fight Site želi Mattu brzo oporavak te se nadamo kako ćemo već uskoro saznati dobre vijesti o zdravstvenom stanju MMA legende.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI