UFC kolege stale uz Neera: "Nekada morate riješiti provokatore i poslati poruku"

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2015 10:14h Autor:

Screenshot

UFC veteran Josh Neeer je prije nekoliko dana u svojoj dvorani brutalno prebio amatera s kojim se zakačio preko društvenih mreža. Video je obišao svijet i zgrozio mnoge koji su Neera nazvali divljakom te su ga pozvali na red i odgovornost.

No, MMA borci i Neeerovi kolege smatraju potpuno suprotno. Stali su na stranu divljeg napada jer su se i sami našli u ovoj situaciji.

MMAFighting je proveo kratku anketu među borcima. Tony Ferguson kaže kako je imao gotovo identičnu situaciju, no nikada nije došlo do fizičkog obračuna.

"Ti dečki, oni nemaju pojma s kim se zezaju. Mi nismo gangsteri, nismo tu da bi nekome naudili. Mi smo profesionalni borci, pofesionalni sportaši. Ali konstantno nas provociraju, i nekada to morate riješiti jer postane osobno. Taj video je poruka svima onima koji misle da su veliki, jaki i opaki. I njih ćemo pozvati u dvoranu. Dat ćemo im rukavice. Hoćete se naći u parku, možemo i to. Prije ćete potpisati dokument da pristajete na meč.Josh I na kraju ćete završiti kako je zavšio onaj tip ispod Neera", smatra Ferguson.

Josh Koscheck tvrdi da je bio u istoj situaciju koja je na koncu završila vrlo slično…

"Bio sam davno u istoj situaciji kada mi se momak pojavio u dvorani. Potpisao je pristanak i htio se boriti protiv mene. Pitao sam ga je li spreman za to, a on je odgovorio 'apsolutno'. Nije bilo dobro za njega, no barem mu čestitam što je imao hrabrosti i došao je u dvoranu", tvrdi Koscheck.

Slične primjere u tekstu su naveli još neki borci, a mi pitamo naše čitatelje 'je li ovo način na koji se rješavaju problemi ili borci ipak trebaju znati pametnije?'

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI