Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC još četiri puta ove godine dolazi u Brazil | Fight Site

UFC još četiri puta ove godine dolazi u Brazil

UFC 25.07.2014 19:25h Autor:

UFC je danas objavio kako će do kraja ove godine još četiri puta posjetiti Brazil, po jednom u svakom od četiri posljednja mjeseca.

Brazilski MMA fanovi mogu biti sretni nakon današnje službene UFC objave. Osim nadolazećeg Fight Nighta 51, kojeg predvode Andrei Arlovski i Antonio BigFoot Silva, UFC će još tri puta do kraja godine posjetiti državu čiji su borci donedavno držali četiri UFC-ova pojasa prvaka.

Tako će, osim već spomenutog Fight Nighta, koji je na rasporedu 13. rujna, u Brazil dolazi i UFC 179, za koji se još ne zna headline borba, ali se zna datum, a to je 25. listopada. Ova PPV priredba održat će se u Rio de Janeiru. 

Još su najavljena i dva Fight Nighta, onaj 8. studenog održat će se u gradu Uberlandia, dok će onaj 20. prosinca biti održan u Barueri. Ovim eventima UFC je izjednačio broj brazilskih evenata u jednoj godini. Prošle godine također je bilo održano njih sedam.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI