UFC je Stipi već ponudio novi meč, nešto na što on sigurno neće pristati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2018 13:09h Autor:

Stipe Miočić

TOP UFC “contender” u teškoj kategoriji Curtis Blaydes se ponovno obratio Stipi Miočiću preko svog službenog Twittera.

Ovaj put s konkretnijom porukom koja jako toga puno otrkiva. A informacije koje otkriva nisu nikako dobre za našeg Stipu Miočića.

Blaydes je u utorak napisao:

Blaydes prepun poštovanja prozvao Miočića

“Znam da ti je UFC ponudio meč, nadam se da ćeš pristati na njega Stipe. Mislim da bi naš meč bio sjajan dodatak popisu borbi na eventu koji slavi 25. godina UFC-a.”

Ova poruka znači kako UFC uopće niti ne razmišlja o revanšu između Miočića i Cormiera. Očito su pripreme za dvoboj DC-ja i Brocka Lesnara već uznapredovale, a dvostruki prvak bi u veljači iduće godine, kako je i planirao, trebao braniti titulu protiv WWE zvijezde. UFC je tako najboljem teškašu u povijesti promocije naumio Curtisa Blaydesa i već su mu poslali ugovor s njegovim imenom.

Osim ove dvije rečenice, Blaydes je ostavio i “hashtag” – “UFC Denver” što dodatno otkriva kako UFC planira Miočića i Blaydesa staviti na popis borbi Fight Night priredbe u Denveru, koja je zakazana za 10. studeni,

Ono što je još poraznije za Stipu jest da se već zna “main event” te priredbe, što znači da će dojučerašnji teškaški kralj biti “predborba” Frankieju Edgaru i Korean Zombieju.

Sudeći prema izjavio koju je Miočić dao u nedjelju, njega niti jedan drugi meč osim Cormiera, pa tako niti onaj protiv Blaydesa, ne zanima. “Vatrogasac” je uvjeren da će dobiti svoj revanš, a ne planira se boriti protiv bilo koga drugoga.

“Ne, neću se boriti protiv nikoga drugoga. DC je sljedeći i to je to!”, jasan je Miočić i zaključio:

“Gledajte, da, želim revanš. Znam i da se Cormier želi ponovno boriti protiv mene, a ja želim svoj pojas ponovno u svojoj vitrini. To nije bila moja noć, ali ja sam bolji borac od njega. Znam da sam bolji borac. Uhvatio me dobrim udarcem. Što ću napraviti oko toga? To da se to nikada više neće ponoviti.”

Sasvim je jasno da UFC ne planira promjeniti svoje planove što Miočića stavlja u jako nezavidnu poziciju. Osim toga, meč protiv Blaydesa je jako riskantan jer bi u slučaju drugog poraza zaredom, Stipe bio miljama daleko od nove šanse osvojiti pojas koji je držao dvije godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI