Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“UFC je bio preblag prema Nicku Diazu!” | Fight Site

“UFC je bio preblag prema Nicku Diazu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2011 07:30h Autor:

Nick Diaz

I dok neki smatraju da je Zuffa reagirala pretjerano oštro degradiravši Nicka Diaza iz borbe za titulu samo u co-main event UFC-a 137 gdje će se sada boriti protiv BJ Penna, neki drugi vide to kao popuštanje donedavnom prvaku Strikeforcea.

Jedan od onih koji nema razumjevanja za Diazovo ponašanje jest i njegov kolega Aaron Riley. U razgovoru za Fighters.com je prilično oštro napao čelnike Zuffe optuživši ih za dvostruka mjerila, a Diazovo ponašanje je nazvao neodgovornim.

“Mislim da se Nick ponašao neodgovorno. Sada su se pojavile špekulacije oko socijalne anksioznosti i slične stvari. Da je to istina, mislim da bi Diaz imao dovoljno novca da se podvrgne nekoj terapiji. Kada je tek krenula priča oko njegovog nedolaska na press konferenciju, pratio sam je detaljno i razmišljao kako će Zuffa tretirati ovu situaciju. Čini se da su na koncu nagradili njegovo nestašno ponašanje u stilu ‘Idem se natjecati na TUF-u i ponašati kao najveći idiot na svijetu, ako to napravim, na kraju će mi dati veliku borbu.’ Mnogi drugi borci vide što se događa i to nas smeta jer po cijele dane treniramo, pokušavamo napraviti stvari na pravi način  i nemamo vremena za gluposti. Onda, kada UFC nagradi tako neko glupo ponašanje, upitaš se s pravom: Što se događa?”, objašnjava Riley svoj stav i zaključuje:

“Nije pošteno da GSP propušta treninge zbog promocije, a Nick to ne mora. Svi moramo odrađivati taj medijski dio jer je to dio posla, iako ga mrzimo. Nema provlačenja, a ako se to dopusti Diazu, onda je on u prednosti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI