UFC ispunio želju Correiai, na UFC 176 protiv Shayne Baszler

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2014 20:18h Autor:

Bethe Correia

Bethe Correia dobit će priliku, nakon što je savladala Jessamyn Duke, da se bori protiv još jedna "jahačice apokalipse". Potvrđena je njena borba na UFC 176 eventu protiv Shayne Baszler.

Four Horsewomen oliti Četiri jahačice apokalipse, popularan je naziv za četiri djevojke, predvođene Rondom Rousey, koje treniraju zajedno kod Edmonda Tarverdyana. Nakon što je Bethe Correira savladala jednu od njih, Jessamyn Duke, izrazila je želju kako se želi boriti protiv sve četiri redom. UFC joj je ispunio želju i njena nova protivnica je Shayna Baszler.

Baszler je prava pionirka ženskog MMA-a koja se već godinama bori u samom vrhu te je bila članica svih elitnih organizacija, no nakon nastupa u Ultimate Fighteru 18, gdje je poražena od Julianne Lime, još nije uspjela dobiti priliku debitirati u UFC-u, odnosno dva nastupa su joj bila otkazana zbog ozljeda. Nada se da će pripreme za UFC 176 proći bez ozljeda te da će napokon debitirati.

Preostale dvije jahačice su Marina Shaffir, najbolja amaterska MMA borkinja svijeta, koja bi uskoro trebala debitirati u Invicti ili čak UFC-u te prvakinja Ronda Rousey. Correia je najavila da ih želi pobijediti sve redom te završiti s Rousey, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li joj to uspjeti i što UFC misli o tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI