UFC Invicti “krade” još jednu prvakinju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2018 12:00h Autor:

Jennifer Maia

Elitna ženska MMA promocija Invicta FC će, čini se, ostati bez još jedne svoje prvakinje. Ovaj put će im UFC oteti šampionku u muha kategoriji Jennifer Maiu!

U nedostatku pravog rostera u novopečenoj diviziji do 57 kilograma, čelnici elitne promocije su prisiljeni i dalje pustošiti ono što se može naći u Invicti. Nova “meta” je prvakinja Jennifer Maia, o kojoj se govorilo kao o potencijalnoj protivnici za Valentinu Shevchenko 3. veljače u brazilskom Belemu. No, Maia je tada taj dvoboj odbila jer joj je ponuđen u trenutku kada je iza sebe imala svježe odrađenu obranu titule, a ranije se oporavljala od operativnog zahvata.

“Ja ne biram protivnice. U trenutku kada su mi ponudili tu borbu, odbila sam je zato što sam iza sebe imala operaciju i borbu. Trebala sam neko vrijeme za odmor i da mi tijelo zacijeli. Tako da sam tada odlučila to preskočiti. Sada bih prihvatila meč”, jasna je Maia koja dodaje:

“Trenutačno, ne biram s kim ću se boriti. Koga god mi ponude, pristat ću. Vratila sam se treninzima i borit ću se protiv bilo koga ispred mene. Mislim da će Valentina sada uzeti nešto odmora nakon meča, ali da – definitivno bih prihvatila meč protiv nje.”

Maia trenutačno ima čak šest pobjeda u nizu uključujući pobjede protiv Vanesse Porto, Roxanne Modafferi i Agnieszke Niedzwiedz. Ugovor s Invictom joj je istekao i prema njezinim riječima prelazak u UFC je samo pitanje trenutka.

“Još uvijek se ništa nije dogodilo. Ali čekam dobre vijesti, barem da potpišemo ugovor”, zaključuje u intervjuu za MMFighting.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI