Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC Indijac na dopingu: Bharata Kandarea USADA suspendirala na dvije godine! | Fight Site

UFC Indijac na dopingu: Bharata Kandarea USADA suspendirala na dvije godine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2018 15:21h Autor:

Bharat Kandare

Bharat Vijay Kandare je prvi Indijac u UFC-u koji je pao na doping testu za što je dobio suspenziju u trajanju od dvije godine. Da budemo precizniji, Kandare je prihvatio suspenziju koju mu je izdala USADA te je na taj način priznao nedjelo koje je počinio.

29-godišnjak je testiran 23. srpnja ove godine izvan natjecanja, a rezultati su pokazali da u tijelu ima zabranjeni steroid Boldenone i njegove metabolite, baš kao i Tamoxifen. S obzirom da se kazna služi retroaktivno, od trenutka kada je izdana, Indijac je suspendiran 2. studenog, što znači da će se u elitnu promociju moći vratiti 2. studenog 2020. godine.

U dosadašnjoj UFC karijeri ovaj borac perolake kategorije je ubilježio tek jedan jedini nastup. U debiju je poražen od strane Yadonga Songa prisiljavanjem na predaju u prvoj rundi (giljotina). U UFC je stigao nakon poraza u Brave Combat promociji što je iznenađujuće jer elitna promocija nema običaj dovoditi borce nakon što su izgubili u posljednjem meču. No, Kandare je doveden kao pojačanje za popis borbi priredbe u Kini pa i ta akvizicija ima smisla.

U karijeri ima 5 pobjeda i 3 poraza, a natjecao se i u SFL-u gdje je bio prvak.

 

View this post on Instagram

 

Think about why you started @Fitness @selfdefense @superhumanjw @bharatkandare @mma @ufcindia @ufc

A post shared by Bharat_Kandare (@bharatkandare) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bharat_Kandare (@bharatkandare) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI