UFC ima pravo izjednačiti najbolju ponudu Rampageu

UFC 29.01.2013 09:09h Autor:

Quinton Jackson

Quinton Jackson, poznatiji pod svojim nadimkom Rampage, proteklog vikenda je odradio svoju posljednju borbu u UFC-u i tako zaključio jedan bitan dio svoje karijere. Nažalost, on je zaključen porazom od Glovera Teixeire koji je bio znatno bolji.

No, postoji i mala šansa da Rampagea opet ugledamo u UFC-ovom oktogonu. Dana White je otkrio da imaju pravo izjednačiti najbolju ponudu koju Quinton dobije od neke konkurentske organizacije, no zaista je malo vjerojatno da će to pravo i iskoristiti.

"Rekao sam to prije, a reći ću i opet. Jackson treba surađivati s ljudima koji ga čine sretnim. Mislim da smo mi već učinili sve što je bilo moguće po tom pitanju. Ako postoji netko tko ga može tretirati bolje nego što smo mi, to je odlično, ali mi imamo pravo izjednačiti tu ponudu", napomenuo je Dana.

Bellator je iskazao interes za Rampagea, no još uvijek nije potvrđeno da će zaista i poslati mu ponudu da završnicu karijere provede u njihovoj organizaciji. Inače, Bellator i UFC trenutno se spore na sudu oko Eddieja Alvareza, a razlog je upravo spomenuto izjednačavanje ponude.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI