UFC ima novi plan: GSP vs. Nate Diaz na UFC 227!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 11:27h Autor:

Nate Diaz (Instagram)

Prema posljednjim glasinama koje se mogu pročitati na nekoliko američkih borilačkih portala, UFC marljivo radi na organiziranju meča između bivšeg UFC prvaka Georgesa St. Pierrea i popularnog Natea Diaza. Dvoboj bi se trebao održati 4. kolovoza na priredbi UFC 227 u Los Angelesu, eventu koji se već spominje kao mjesto gdje bi se Diaz mogao vratiti u akciju.

Prema poznatom insajderu Mike Russellu, UFC je taj koji smatra da bi meč GSP vs. Diaz donio mnogo interesa javnosti….

“Čujem da se GSP vs. Nate Diaz moguće planira za 4. kolovoz. Tako da niti meč GSP vs. Conor ili GSP vs. Khabib, nisu planirani vrlo brzo u budućnosti. Ako je ovo istinito”, napisao je Russell u nedjelju na svom Twitteru.

St. Pierrea u akciji nismo vidjeli još od studenog i UFC-a 217 u New Yorku kada je svladao Michaela Bispinga postavši UFC prvak u srednjoj kategoriji. Nakon toga se zbog zdravstvenih problema povukao iz aktivnog sporta. Kasnije je nagovijestio povratak, no također je naglasio da ne može radi zdravlja oržavati kilažu za nastupe u srednjoj kategoriji. Stoga bi njegov povratak trebao biti ili u velteru ili čak u lakoj diviziji do 70 kilograma.

Diaza smo posljednji put u Octagonu gledali još u kolovozu 2016. godine kada je na UFC-u 202 poražen od Conora McGregora većinskom odlukom sudaca. Prije toga je svladao istog protivnika u glavnoj borbi UFC-a 196.

U nekoliko navrata se govorilo o njegovom povratku, no Diaz čeka priliku da dobro unovči svoju idući nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI