UFC ima druge planove za MacDonalda i Lombarda, Hector nije znao da je borba otkazana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2015 20:12h Autor:

Hector Lombard

Kao što smo u utorak obavijestili čitatelje Fight Sitea, borba na UFC-u 186 između Roryja MacDonalda i Hectora Lombarda je otkazana i obojica boraca su povučena s tog eventa. Lombard nije ni znao da je borba otkazana, a UFC se kratko očitovao o tom potezu.

Sunaslovna borba UFC-a 186, koja je trebala biti između dva velteraša, Roryja MacDonalda i Hectora Lombarda, je povučena s tog eventa. Razlog nisu ozljede, već bolji navodno "match upovi".

"Zbog nedavnih promjena u velter borbama drugih UFC-ovih velikih evenata, UFC traži novog protivnika za Roryja MacDonalda na eventu koji će biti naknadno najavljen," stoji u UFC-ovom priopćenju poslanom MMAJunkieu.

Za sunaslovnu borbu UFC-a 186 je postavljen meč za titulu muha prvaka između prvaka Demetriousa Johnsona i izazivača Kyoija Horiguchija.

Hector "Showeather" Lombard nije znao da je njegova borba s MacDonaldom otkazana.

"Probudio sam se jutros i dobio poruku od Ariela Helwanija i kojoj je napisao da mu je žao zbog otkazivanja moje borbe. Nemam pojma zbog čega je borba otkazana, ali vjerujem da UFC ima dobar razlog," napisao je Kubanac na Instagramu.

Problemi u komunikaciji nisu ništa novo u UFC-u. Benson Henderson nije imao pojma da je Donald Cerrone uskočio u meč s njim dok ga Cerrone nije sam obavijestio. Ulysses Gomez nije znao da mu je UFC dao otkaz sve dok vijest nije proširena u veljači 2013.

Što je sljedeće za MacDonalda i Lombarda, ostaje za vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI