UFC i Alvarez u tihom ratu: Bivši prvak ih ucjenjuje novim ugovorom

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2018 10:40h Autor:

Eddie Alvarez

UFC ima problema s inače vrlo kooperativnim Eddiejem Alvarezom. O čemu se radi? Bivši UFC prvak, naime, u svom aktualnom ugovoru ima još samo jednu borbi i prije nego što prihvati bilo kakav novi meč, želi se osigurati novim ugovorom.

Prema pisnju mnogih američkih MMA medija, UFC pokušava dogovoriti obračun između Alvareza i Dustina Poiriera 28. srpnja u Calgaryju. Ipak, za sada pregovori stoje na mjestu jer Alvarez ne želi niti započeti razgovarati bez da se prvo krene u pregovore o novom ugovoru.

“To se jebeno neće dogoditi. Ne borim se dok ne dobijem novi ugovor”, izjavio je Alvarez za MMAFighting te je svoju situaciju dodatno pojasnio:

“Jedino o čemu smo pričali jest novi ugovor, a za sada nismo uspjeli stići do dogovora. Tako da nema smisla pričati o sljedećem protivniku ili terminu, ako još uvijek nemam novi ugovor. Kada potpišemo novi ugovor, siguran sam da će i u pošti doći novi ugovor za borbu.”

Osim Poiriera, Alvarezu se otvaraju mnogi zanimljivi match-upovi. Poput onog protiv Natea Diaza koji se također vraća u Octagon. No, bivši prvak kaže kako mu UFC za sada nije ponudio taj dvoboj.

“Želim sjesti s UFC-om i dogovoriti se. Osjećam da su najbolji borci svijeta i dalje u UFC-u. I dalje ima nekoliko momaka u diviziji s kojima bih volio odmjeriti snage. Tako da da – definitivno imam ovdje nedovršenog posla”, objašnjava Alvarez govoreći o eventualnom napuštanju UFC-a koje ga očito ne zanima.

Na koncu je zaključio…

“UFC se mora prestati igrati. Oni znaju o čemu pričam.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI