UFC Harrisu vratio uslugu radi uskakanja u meč s Werdumom

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2017 09:42h Autor:

Harris i Godbeer

Walt Harris je spasio UFC na njihovoj 216. PPV priredbi kada je doslovno nekoliko sati prije ulaska u Octagon pristao na meč protiv bivšeg svjetskog prvaka Fabricija Werduma, umjesto protiv borca za kojeg se pripremao čak osam tjedana – Marka Godbeera.

Podsjećamo, Derrick Lewis, originalni Werdumov protivnik, se na dam meča “ukočio” u krevetu te UFC-ovi liječnici nisu uspjeli napraviti ništa da ga osposobe za težak ispit koji mu se slijedio za nekoliko sati protiv brazilskog majstora BJJ. Čelnici promocije su tada pribjegli očajničkom rješenju rasparivši drugi teškaški dvoboj na “fight cardu”, onaj između Harris i Godbeera. Harris je pristao na meč protiv bivšeg prvaka, te je bio prisiljen na predaju već nakon 65 sekundi (armbar).

Sada, kada je izašao u susret svom poslodavcu, vrijeme je da UFC izađe u susret njemu. Pa je tako ovih dana ponovno “bukiran” njegov dvoboj protiv Godbeera i to već za UFC 217. Tako će Harris nastupiti na dva PPV eventa u razmaku od samo nekoliko tjedana.

UFC 217 na rasporedu je 5. studenog u Madison Square Gardenu u New Yorku. Priredbu predvode Michael Bisping i Georges St. Pierre. Harris i Godbeer zasigurno neće biti dio glavnog popisa borbi.

Harris (10-6) u ovom trenutku ima 4-3 unutar slavnog Octagona. Godbeer (12-3) je na 1-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI