UFC Fight Night 93 rezultati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2016 19:00h Autor:

UFC Fight Night 93

Barclaycard Arena u Hamburgu večeras je bila domaćin UFC Fight Night 93 priredbe koju je predvodio okršaj bivših prvaka Andreija Arlovskog i Josha Barnetta. U sunaslovnoj borbi večeri drugorangirani poluteškaš Alexander Gustafsson obračunao se s Janom Blachowiczem.

Rustam Khabilov def. Leandro Silva

Jednoglasna sudačka odluka (29-28, 29-28, 30-27) 5:00 3. runda 

Khabilov:”Promašio sam rušenja, ali bio sam koncentriran i došao do pobjede. Vrlo težak protivnik, pokušao sam ga rušiti ali bili smo mokri… Ovo mi je treća pobjeda, osvojio sam sve borbe i mislim da trebam protivnika iz top 10. Možda Edsona Barbozu ili Anthonyja Pettisa.”

“Naravno, bio sam siguran da sam pobijedio, ali nisam očekivao jednoglasnu odluku. Mislio sam da će biti podijeljena, ali bio sam siguran da je pobjeda moja. No, iznenadio me tokom borbe. Nisam očekivao da će biti tako snažan. Dobro se pripremio za moju taktiku i branio rušenja. Bilo ga je teško srušiti.”

Silva: “Težak je protivnik, znao je da će ići u parter. Bio sam blizu pobjede. Ne slažem se sa sucima. U posljednjoj rundi sam bio agresivan, a on je bježao. Nisam smio ostaviti borbu u rukama sudaca.”

Jack Hermansson def. Scott Askham

Jednoglasna sudačka odluka (30-27, 30-27, 29-28) 5:00 3. runda

Hermansson:”UFC je krajnji cilj svakog borca i drago mi je što sam ovdje. Scott je čvrst borac i stalno se vraća…Skupit ću još iskustva i želim se vratiti u oktogon što prije je moguće.”

“Nisam zadovoljan svojom izvedbom. Planirao sam držati visoki ritam. ali nisam uspio. U dobroj sam formi, ali mi tijelo nije reagiralo na tempo. Imali smo isti tempo i zato je borba bila teška.

Askham: “Očito sam razočaran. Osjećam se kao da sam se borio za svoj trenutak u UFC-u. Bolno je. Ovo je bila moja prilika da napravim pobjedničku seriju, pokrenem se naprijed i pokažem da sam spreman. Mislim da mogu napraviti puno u UFC-u, samo se mučim da nađem svoj trenutak.”

Jarjis Danho vs. Christian Colombo

Neriješeno većinskom odlukom (28-27, 28-28, 28-28) 5:00 3. runda

Danho:”Koljeno je napravilo veliku razliku. Njemačka je moj dom i drago mi je što sam nastupio ispred tako divne publike. Naporno sam trenirao, ali iz nekog razloga nisam uspio očuvati energiju. Bio je težak protivnik. Nastavit ću trenirati i vratiti se jači”

Colombo:”Bio je malo jači nego što sam očekivao i mislio sam da će više hrvati. Bio je i malo brži, a i oni veliki udarci koje je bacao- nekoliko ih me pogodilo, ali nisu bili bolni. Znao sam da će dirati pod kada ga pogodim koljenom tako da sam razočaran što je spustio ruku. Jedan sudac je meni dao borbu 29-27. Iako sam ostao bez boda i dalje je neriješen meč. Mislim da je to krivo. Ne ostavljajte odluku sucima.”

Taylor Lapilus def. Leandro Issa

Jednoglasna sudačka odluka (30-27, 30-27, 29-28) 5:00 3. runda

Lapilus: “Odradio sam dobar meč. Bio je jači nego što sam mislio, ali mu se zahvaljujem zbog prilike da dobijem ovu borbu. Zahvaljujem se trenerima i svima, vidjet ćete me uskoro i nadam se da ću drugi put biti bolji.”

Issa: “U prvoj rundi sam ga htio rušiti, ali dobro se branio i upućivao udarce.”

Ashlee Evans-Smith def. Veronica Macedo

TKO (laktovi) 2:46 3. runda

Evans-Smith:“Sretna sam. Iznenadilo me njezino kretanje. Znala je da ću ići naprijed i stvarala je dobre kuteve. No mislim da sam u 2. i 3. rundi pronašla svoju distancu. Mlada je, ali dobra. Nisam iznenađena što je bila neporažena.”

Macedo:“Mislim da sam mogla dobiti borbu. Napravila sam nekoloiko tehničkih pogrešaka koje moram ispraviti. Osjećam se loše što nisam imala cijeli trening kamp tako da nisam imala puno kondicije i ona je to iskoristila. No vjerujem da sam bolja borkinja i vratit ću se da to dokažem.”

Peter Sobotta def. Nicolas Dalby

Jednoglasna sudačka odluka (30-26, 30-26, 30-26) 5:00 3. runda

Sobotta:“Veliki sam grappler, ali vidim da je stojka u UFC-u važnija, tako da imam novog trenera i radio sam na rukama. Bio je čvrst, ali kada se borim doma u Njemačkoj pobijedit ću.”

Dalby:“Volio bih da sam pružio bolju predstavu, ali nadam se da se primjetilo kako nisam odustao i samo ležao već sam se nastavio boriti. Nadam se da ću dobiti priliku ponovno pokazati svoje vještine u UFC-u.”

Jessin Ayari def. Jim Wallhead

Podijeljena sudačka odluka (29-28, 28-29, 30-27) 5:00 3. runda

Ayari:“Osjećam se dobro. Moja prva popbjeda u UFC-u. Nije bila lagana borba. Wallhead je iskusan borac, ima duplo više borbi. No zadovoljan sam za svoj debi. Sada ću napraviti pauzu i vraćam se treninzima idući tjedan.”

Wallhead:“Trebam pogledati snimku. Nisam zadovoljan svojim nastupom. Jednostavno mu se nisam mogao približiti. Vrlo dobra strategija, pošteno. Zabrljao sam. Iznevjerio sam puno ljudi.”

Nick Hein vs. Tae Hyun Bang

Jednoglasna sudačka odluka (29-28, 30-28, 30-27) 5:00 3. runda

Ryan Bader def. Ilir Latifi

KO  2:06 2. runda

Alexander Gustafsson def. Jan Blachowicz

Jednoglasna sudačka odluka (30-27, 30-27, 30-27) 5:00 3. runda

Josh Barnett def. Andrei Arlovski

 Submission (gušenje s leđa) 2:53 3. runda

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI