UFC Fight Night 76: Uživo iz Dublina večeras na Fight Channelu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2015 17:11h Autor:

UFC FN 76

Hrvatska publika je s velikim nestrpljenjem čekala nastup Stipe Miočića u irskom Dublinu. Trebala je to biti njegova tek druga europska borba nakon Nottinghama i Stefana Struvea pa je lako zaključiti da se radi o rijetkoj prilici za hrvatske fanove. No, Stipe se prije nekoliko dana ozlijedio te je meč protiv Bena Rothwella izbačen s popisa borbi na UFC Fight Night 76 priredbi. Izravni prijenos iz dublinske 3Arene pogledajte u subotu 24. listopada s početkom u 21:00 sat na Fight Channel PPV-u ili na www.fightchanneltv.com.

S obzirom na to da je Joseph Duffy Irac ne čudi da je upravo njegov obračun protiv Dustina Poiriera bio gurnut kao "main event" iako su teškaši Miočić i Rothwell bili kudikamo zanimljiviji par za širu publiku. No i njegov meč protiv Poiriera je otkazan.

Teško je bilo izdvojiti koji se od ostala četiri dvoboja na popisu glvnih borbi ističe, no lako je primjetiti da se redom radi o europskim imenima. Domaći Patrick Holohan (3-1 u UFC-u) će se sučeliti s Amerikincem Louisom Smolkom u pero kategoriji te je njihova borba postala 'main event'. Vidjet ćemo i obračun još jednog Irca Normana Parkea sa Švedom Rezom Madadijem u lakoj, te dvoboj Dalby vs. Till. Dalbyja znamo iz dva obračuna protiv našeg Ivice Truščeka u kojima je slavio odlukama sudaca. Ovaj potentni Danac je u međuvremenu završio u UFC-u, i dalje je neporažen (14-0), a u elitnoj promociji ima jedan nastup i isto toliko pobjeda. Dovoljno da stigne do "main carda".

I uvodni program priredbe u Dublinu vrvi europskim imenima među ostalim nastupaju Cathal Pendred, Neil Seery, Stevie Ray i Krzysztof Jotko. Ljubitelji europske MMA scene će zasigurno doći na svoje…

UFC Fight Night 76

Paddy Holohan vs. Louis Smolka
Reza Madadi vs. Norman Parke
Nicolas Dalby vs. Darren Till
Jon Delos Reyes vs. Neil Seery

Uvodne borbe:

Mickael Lebout vs. Stevie Ray
Ericka Almeida vs. Aisling Daly
Scott Askham vs. Krzysztof Jotko
Tom Breese vs. Cathal Pendred
Darren Elkins vs. Robert Whiteford
Bubba Bush vs. Garreth McLellan

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI