UFC Fight Night 65: Anthony Perosh ekspresno nokautiran!

UFC 10.05.2015 07:54h Autor:

Anthony Perosh

UFC Fight Night 65, koji se u nedjelju ujutro održao u australskom Adelaideu, je donio pregršt zanimljivih okršaja. Stipe Miočić je promijenio izgleda lica Marka Hunta, dok je Anthony Perosh izgubio tehničkim nokautom na početku prve runde. 

> Impresivna pobjeda: Miočić doslovno demolirao Hunta do neprepoznatljivosti!

Ben Nguyen def Alptekin Ozkilic (KO udarci, R1 4:59)

Nguyen je otvorio meč sa serijom nožnih udaraca, ali Alptekin prekida napad sa svojom ručnom serijom. Borci su izmjenjivali udarce te je Alptekin zaradio posjekotinu na nosu. Ben je 10 sekundi prije kraja plasirao lijevi kroše koji je prizemljio Ozkilica te ga je nastavio udarati dok sudac nije prekinuo meč jednu sekundu prije kraja runde.

Brendan O'Reilly def Vik Grujic (jednoglasna odluka sudaca, 29-28, 29-28, 29-28, R3 5:00)

O'Reilly je odmah pokazao koje su mu namjere. Srušio je Vika na pod i krenuo raditi na kimuri. Ostatak runde je proveo na svom protivniku.

Grujic je bolje izgledao u drugoj rundi. Ušli su u otvorenu izmjenu. Grujic je srušio Brendana i uspio doći u full mount poziciju taman pri isteku runde.

O'Reilly je dva puta rušio iscrpljenog Vika. Grujic nije bio sposoban uzvratiti i učiniti nešto više.

Alex Chambers def. Kailin Curran (poluga na ruku, R3, 3.15)

Borkinje su u prvoj rundi izmjenjivale udarce nogama i rukama. Druga runde je protekla u znaku Curran koja je potpuno dominirala. Borbi je došao kraj u 3. rundi kad se Alex iz pokušaja kimure prebacila na armbar i uspjela u tom.

Brad Scott def. Dylan Andrews (giljotina, R2 4:54)

Scott je vršio pritisak na Dylana uz ogradu, ali ga je Dylan pogodio aperkatom zbog kojeg su Bradu na kratko otkazale noge. Brad se brzo oporavio te je opet pritisnuo protivnika uz ogradu i bacao udarce šakama i koljenima.

Borci su u drugoj rundi testirali protivnika s razornim udarcima. Scott je pokušavao udarati jakim aperkatima, ali je Andrews odgovarao s još jačim udarcima. Scott je plasirao lakat i uhvatio giljotinu od koje se Dylan nije mogao izvući.

Bec Rawlings def Lisa Ellis (RNC, R1, 4:09)

Bec Rawlings je odmah krenula žestoko. Ellis je u prvoj izmjeni borbu odvela na parter. Borkinje su se u parteru izmjenjivale u dominantnim pozicijama. Borba se preselila u stand up u kojem je Rawlings bila bolja. Pokrenula je dobru seriju, srušila Lisu u parter, uhvatila RNC i tu je priči bio kraj.

Sam Alvey def Daniel Kelly  (TKO udarci, R1, , 0:49)

Meč je završio prije nego što je i počeo. Sam je povezao seriju, a Daniel je tri puta pao. Kad kod se pokušao pridignuti, Alvey ga je dočekao s udarcima. Nakon trećeg pada sudac je prekinuo meč.

Kyle Noke def Jonavin Webb (podijeljena sudačka odluka, 29-28, 29-28, 27-30, R3, 5:00).

Webb je u svoj UFC debi krenuo vrlo agresivno i inteligentno. U prvoj rundi je krenuo na polugu na stopalu, ali se Kyle izvukao. Dominirao je cijelu rundu.

Noke je bolje ušao u drugu rundu i to je pokazivao cijelu rundu. Odlično se branio od pokušaja poluga i tu se vidjelo koliko iskustvo posjeduje Kyle.

Treća runda je bila spora, umorni borci su tražili priliku za nokaut i pojedinačnim udarcima skupljali bodove.

Daniel Hooker def Hatsu Hioki (high kick – GNP, R2, 4:13)

Meč je bio vrlo dinamičan. Borci su pokazali zavidnu tehniku. Hooker je nekoliko puta pokušavao nokautirati protivnika s lijevim high kickom. To mu je uspjelo pred kraj druge runde. Udarac je sjeo na protivnikovu vilicu, Daniel je "dodao malo" GNP-a i tu je bio kraj priče.

James Vick def Jake Matthews (giljotina, R1, 4:53)

Glavni dio eventa je startao mečom između dva neporažena borca. Mladi Matthews je forsirao klinč uz žicu, kontrolirao je centar kaveza, ali je James kratko prije isteka prve runde Jakea pogodio koljenom u glavu te je uspio zaključati giljotinu i zadati 20-godišnjem Matthewsu prvi poraz u karijeri.

Sean O'Connell def Anthony Perosh (TKO – udarci, R1, 0:56)

Sean je odmah krenuo agresivno prema Peroshu. Stjerao ga je uz kavez i odličnim boksačkim tehnikama naveo suca da prekine meč i spasi Anthonyja od još većih batina.

Robert Whittaker def Brad Tavares (TKO – udarci, R1, 0:37)

Brad je na početku meča uputio desni low kick. Robert mu je vratio lijevim krošeom od kojeg je Tavares završio na podu. Uspio se pridignuti, ali ga je dočekao još jedan razoran lijevi kroše nakon kojeg se Brad nije dignuo sve dok sudac nije prekinuo meč.

Stipe Miočić def Mark Hunt (TKO – udarci, R5, 2:47)

Hunt je meč otvorio s low kickom. Stipe ga je zatim srušio kao od šale, ali se Mark prevrnuo i odmah vratio na noge. Sljedeće dvije minute su proveli na nogama, izmjenjujući ručne udarce. Miočić je opet srušio protivnika na pod i veći dio ostatka runde proveo u polugardu skupljajući bodove.

Miočić je opet srušio Hunta i uz kavez vršio pritisak na njega. Tukao ga je kratkim laktovima, no nije uspio završiti "Super Samoanca". Ista stvar se nastavila i u trećoj rundi. Stipe je na početku runde srušio Hunta i tukao ga na podu. Hunt se uspio pridignuti samo kako bi ga Stipe odmah mogao opet srušiti i tako mlatiti do kraja runde. Sudac je cijelu rundu bio spreman uskočiti, ali je Mark sve izdržao.

Četvrta runda je protekla kao i prethodne dvije. Miočić je na podu i uz kavez gazio Hunta kako je htio. Mark nije pokazao ništa od svoje legendarne obrane od rušenja te je na kraju runde izgledao kao da ga je udario kamion.

Početak pete runde je krenuo loše za Australca. Odmah je završio na podu uz kavez. Sudac je dao Marku šansu, ali možda čak i više nego što je "zaslužio". Stipe nije popuštao, Hunt je primao opake udarce, a jedino ga je njegova čelična brada spasila od spavanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI