UFC Europi čestita Uskrs poslijepodnevnim eventom

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2015 20:49h Autor:

plakat

Ako još netko ne zna, UFC je, namjerno ili ne, odlučio počastiti europske fanove eventom koji započinje u 16 sati, s glavnim programom u 19 sati.

Naravno, UFC je to sve napravio s namjerom, da bi svojim američkim fanovima poklonili slobodnu večer pred Uskrs, ali sigurno je da su razveselili europske fanove, koji će napokon moći jedan superjaki event pogledati u "normalno vrijeme".

Tako će uvodne četiri borbe započeti u 17 sati, dok od 19 sati kreće glavni program sa šest sjajnih borbi. Bit će tu debi Dustina Poiriera u lakoj kategoriji, protiv opasnog Carlosa Diega Ferreire, a tu je i ljubimac publike Clay Guida, protiv Robbiea Peralta.

Nakon ozbiljne ozljede vraća se Julianna Pena, a nastupit će i njen timski kolega, Michael Chiesa. Julianna se bori protiv Milane Dudieve, a Chiesa protiv Mitcha Clarkea. Glavne dvije borbe nam najavljuju spektakl, jer nastupa Jorge Masvidal protiv Al Iaquinte te Ricardo Lamas protiv Chada Mendesa, u glavnoj borbi.

Možda će borcima biti neobično nastupati u prijepodnevnim satima ili u rano poslijepodne, koliko će biti u Americi, no nama sigurni neće smetati. Što reći nego: HVALA UFC!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI