UFC Embedded, novi sjajni dokumentarni uradci Dane Whitea (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2014 21:36h Autor:

Dana White

Dana White već nekome vrijeme fanove uveseljava sa svojim Vlogovima gdje prikazuje kako UFC eventi izgledaju iza kulisa. Od sada ima i novi serijal imenom UFC Embedded, koji vam uvodi u profesionalni život Dane Whitea i gdje dobivate priliku vidjeti kako izgledaju naporni radni dani predsjednika UFC-a.

Ovim putem vam donosimo prve tri epizode u kojima možemo vidjeti neke od Daninih svakodnevnih rutina, možemo vidjeti što njegova osobna asistentica govori o njemu te čuti neka njegova razmišljanja. Ujedno, u prvoj epizodi kamera je posjetila Dana Hendersona i Daniela Cormiera u njihovim trening kampovima, a od poznatih lica sretnemo Josha Thomsona i Donalda Cerronea.

Druga epizoda se bazira na Hendersonovo i Cormierovo vrijeme provedeno s njihovim obiteljima te Danin posjet Los Angelesu gdje je primio nagradu za doprinos sportu, dok u trećoj epizodi, koja je objavljena danas, možemo vidjeti Whiteov povratak u Las Vegas, posjetu prvoj borbi Ultimate Fightera Latin America, a također i posljednje rutine Hendersona i Cormiera prije nego se upute za Vegas, gdje će u subotu odraditi međusobnu borbu.

Neki bi rekli da je Dana White "attention freak" i da voli da ga kamera prati i biti u centru pažnje, no svakako je zanimljivo vidjeti kako izgledaju dani čovjeka koji upravlja s onim što svi čitatelji ovog portala vole i prate. Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI