UFC će sve srediti, Overeem se bori u Bostonu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2013 09:04h Autor:

Alistair Overeem

Političari u Bostonu u saveznoj državi Massachusetts odlučili su malo zakomplicirati situaciju UFC-ovim čelnicima te su im najavili da neće moći dozvoliti nastupe njihovim inozemnim borcima koji nemaju vlastiti broj socijalnog osiguranja, koji je u SAD-u neki oblik OIB-a u Hrvatskoj.

Mnogi su se uplašili da je to ozbiljno ugrozilo mogućnost održavanja prvog eventa UFC on Fox Sports 1 TV postaji iako su ulaznice već krenule u pretprodaju, no čini se da će Dana White i ekipa još jednom uspjeti sve srediti na vrijeme.

Iz UFC-a su se oglasili da će nastup Alistaira Overeema i još dva sporna borca biti osiguran na vrijeme te kako će svi problemi biti riješeni.

"Došlo je do određenih problema oko licenciranja boraca, nužni su im brojevi socijalnog osiguranja kako bi mogli nastupiti u Bostonu. Mi smo s time bili upoznati još prije tjedana dana i odmah smo počeli raditi na rješavanju tog problema kako bi svi borci mogli nastupiti u svojim mečevima. Vjerujemo u pozitivan ishod", javili su iz UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI