UFC doveo veliku i ozbiljnu prijetnju Stipi Miočiću (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2018 10:31h Autor:

Blagoy Ivanov

Prije nekoliko dana smo pisali o velikom teškaškom pojačanju koje vrlo vjerojatno dovodi UFC u svoje redove. Radi se o Bugaru Blagoyu Ivanovu (16-1), jednom od najboljih teškaša svijeta izvan elitnom Octagona.

Opa! UFC napokon dovodi jednog sjajnog teškaša!

U srijedu je taj posao i realiziran. Bivši WSOF prvak je novi član UFC-ovog rostera. Informaciju je potvrdilo nekoliko američkih medija, a među njima i ugledni MMAFighting.

Ivanov je i bivši član Bellatorovog rostera. Tamo je ubilježio jedini poraz u karijeri i to od danas UFC top “contendera” Alexandera Volkova. Prije toga je ubilježio četiri uzastopne pobjede u toj sjajnoj promociji.

Zatim je prešao u WSOF gdje je nanizao pet uzastopnih pobjeda. U karijeri već ima slavlja protiv bivših UFC-ovaca poput Ricca Rodrigueza, Lavara Johnsona i Shawna Jordana.

Nema sumnje da će Ivanov svojom kvalitetom, ali i svojim iskustvom na najvišem nivou, biti veliko pojačanje za UFC-ov teškaški roster.

U nastavku možete pročitati više o čovjeku koji je prvi pobijedio Fedora, preživio ubod noža u srce i vratio se još jači!

Prvi pobijedio Fedora, preživio ubod točno u srce i vratio se! Životna priča novog UFC teškaša (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI