Paige VanZant i Michelle Waterson predvode UFC on FOX 22

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2016 18:08h Autor:

Paige VanZant i Michelle Waterson

Dogovorena je borba Paige VanZant i Michelle Waterson, a održati će se na UFC on FOX 22 eventu u Sacramentu. Tako je UFC upario po mnogima dvije najljepše MMA borkinje svijeta, no razlog zašto predvode ovaj event su njihove vještine u borbi.

22-godišnja VanZant i osam godina starija Michelle Waterson ipak nisu samo lijepa lica. Iako je VanZant veliki broj fanova stekla upravo zbog svog izgleda i svog sudjelovanja u showu Ples sa zvijezdama, ona je u svojim UFC nastupima dokazala kako je ozbiljna borkinja koja će u budućnosti konkurirati za najveće domete u slobodnoj borbi. Trenutni pro skor joj je 7-2, a u UFC-u ima četiri pobjede i poraz. Ipak, upravo taj poraz joj je donio najviše onih borilačkih fanova, zbog velike srčanosti i upornosti u borbi protiv Rose Namajunas.

Što tek reći na Michelle “Karate Hottie” Waterson. Ova djevojka koja se prvobitno proslavila kao model, je svoj do sada najveći uspjeh postigla u Invicti, gdje je bila prvakinja atom kategorije. U UFC je pristigla prošlo ljeto, kad je debitirala pobjedom nad Angelom Maganom. Osim što ima izvanredan stand up, još je opasnija na podu te je taktički potkovana borkinja. Uostalom, dugogodišnja je članica Jackson-Winkeljohn tima, a u 11 od svojih 13 pobjeda je slavila prekidom.

Ovo je drugi za sada potvrđeni duel za ovaj event, koji se 17. prosinca održava u Sacramentu. Tako će VanZant ovdje nastupati na domaćem terenu, budući da trenira u Teamu Alpha Male, koji se nalazi upravo u tom gradu unutar savezne države Kalifornije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI