Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC dogovara obračun teškaša u Ottawi | Fight Site

UFC dogovara obračun teškaša u Ottawi

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2019 09:21h Autor:

Aleksie Oleinik (Instagram)

UFC dogovara meč u teškoj kategoriji koji bi se trebao dogoditi u glavnom gradu Kanade na Fight Night priredbi 4. svibnja. MMAFighting je u utorak potvrdio da se radi o obračunu Alekseija Oleinika i Walta Harrisa, a prvi je vijest otkrio ugledni ESPN.

Oleinik ima dvije pobjede u nizu. U posljednjem meču je svladao Marka Hunta prisiljavanjem na predaju u prvoj rundi UFC FN priredbe u Moskvi. 41-godišnji Oleinik je pobijedio u 15 od svoji posljednjih 17 mečeva. Ukupno ima čak 57 pobjeda u profesionalnoj karijeri (uz samo 11 poraza), a svih šest dosadašnjih pobjeda u UFC-u je ubilježio prekidom.

Harris bi se borio protiv Oleinika i ranije ove godine da nije bio suspendiran od strane Komisije u Kaliforniji radi pozitivnog doping testa. Doduše, Amerikanac je dobio tek četiri mjeseca i sitniju globu jer je utvrđeno da nije namjerno u svoje tijelo unio zabranjenu supstancu, nego da se to dogodilo preko kontaminiranih suplemenata. Harris u karijeri ima 11 pobjeda i 7 poraza, a u zadnjem meču se sudario s Anderijem Arlovskim. Unatoč pobjedi, meč je radi doping testa kasnije preinačen u No Contest.

Meč u ovom trenutku nije potvrđen niti od UFC-a, niti od boraca, no očekuje se da bi se i to trebalo dogoditi u narednim danima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI