Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC dobio dozvolu: Može se početi promovirati povratak Overeema! | Fight Site

UFC dobio dozvolu: Može se početi promovirati povratak Overeema!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2012 18:51h Autor:

Alistair Overeem

Pomalo u sjeni velike pobjede Georgesa St-Pierrea prošla je jedna izjava Dane Whitea kojom je otkrio da je Atletska Komisija Nevade dala zeleno svjetlo UFC-u da počne promovirati priredbu na kojoj će nastupiti i Alistair Overeem.

Pad na doping testu zbog izuzetno visoke razine testosterona donio je Alistairu Overeemu suspenziju u trajanju od devet mjeseci te samim time meč protiv Juniora dos Santosa kojem su se svi nadali tada više nije bio moguć. Nizozemski borac krajem ljeta pokušao je ishoditi privremenu licencu ne bi li se možda uspio ubaciti na UFC 155 koji će se održati 29. prosinca kada će aktualnog prvaka u teškoj kategoriji napasti Cain Velasquez.

Atletska komisija Nevade tada mu je izričito dala do znanja da to neće biti moguće, no stvari se polako mijenjaju nabolje. Overeem još uvijek nema licencu za nastup, on je može ponovno zatražiti tek negdje tijekom idućeg mjeseca kada će ponovno biti saslušan, no zato je UFC dobio dozvolu da počne promovirati priredbu s njime.

"Čelnik Atletske komisije dao nam je dozvolu da mu počnemo dogovarati meč. On još uvijek mora otići pred Komisiju i to ipak još uvijek ne znači da će sve biti kako treba, ali čini mi se da Alistair čini sve što može kako bi se pokazao u najboljem mogućem svjetlu, pogotovo pred Komisijom", rekao je Dana.

Ranije ovog mjeseca otkriven je plan UFC-a da organizira meč između Overeema i Antonia "Bigfoot" Silve na priredbi koja će se održati 2. veljače iduće godine, a istog vikenda se u SAD-u održava i Superbowl.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI